Зеленський 4 рази проігнорував виклики у військкомат, — Міноборони

Зеленський 4 рази проігнорував виклики у військкомат, — Міноборони

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не служив у Збройних силах України та жодного разу не прибував до військового комісаріату після того, як отримував повістки.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України у відповідь на звернення народних депутатів України Юлія Мамчура, Тетяни Чорновол, Олександра Бригинця та Михайла Бондаря.

У міністерстві зазначають, що Генеральний штаб Збройних сил України провів перевірку щодо перебування Володимира Зеленського на військовому обліку в ЗСУ.

«Інформуємо, що громадянин Зеленський В.О. перебуває на військовому обліку військовозобов’язаних у Металургійно-Довгинцівському об’єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки міста Кривого Рогу з 22.12.2008 року і по теперішній час, військове звання — солдат, військово-облікова спеціальність — діловод діловодства. Придатний до військової служби. Військову службу у ЗС України не проходив», – йдеться у повідомленні.

Також у тексті повідомляють про те, що для призову під час мобілізації Зеленському надсилалися повістки у квітні, червні і серпні 2014-го року та у травні 2015-го.

Однак до військового комісаріату за його викликом Володимир Зеленський не прибував.

Читайте також: «Не ховайтеся від виборців», – Порошенко у новому зверненні до Зеленського. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сам удома: як навчити дітей користуватись газом. ВІДЕО
Наступна новина Волинянин виготовляє з дерева унікальні іграшки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини