Зеленський дав звання заслуженого головному санітарному лікареві Ляшку

Зеленський дав звання заслуженого головному санітарному лікареві Ляшку
Віктор Ляшко

До Дня медичного працівника президент України Володимир Зеленський головному державному санітарному лікарю Вікторові Ляшку присвоїв почесне звання заслуженого лікаря України.

Про це стало відомо з указу глави держави.

«Присвоїти почесне звання «Заслужений лікар України» Ляшку Віктору Кириловичу – заступникові міністра охорони здоров'я України – головному державному санітарному лікарю України», – ідеться у документі.

Нагадаємо, до Дня медичного працівника президент відзначив двома медалями та двома почесними званнямиволинських медиків.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Довідково

Віктор Ляшко народився 1980 року в селі Осова Дубровицького району Рівненської області.
 
Закінчив Національний медичний університет ім.О.О. Богомольця у 2003 році. У 2015-му –заочно Національну академію державного управління при Президентові України (факультет Державне управління у галузі охорони здоров’я). Здобув кваліфікацію магістра державного управління у сфері охорони здоров’я.

Працював в санітарно-епідеміологічній службі в Київській області. Пізніше перейшов до МОЗ, почавши роботу головним спеціалістом і ставши, врешті, директором департаменту СЕС України.

У 2018 році Ляшко зайняв посаду заступника генерального директора Центру громадського здоров'я. 24 грудня 2019-го його призначили заступником міністра охорони здоров'я України. На цій посаді він брав участь в евакуації громадян України з охопленого епідемією sars-cov-2 covid-2019 міста Ухань в Китаї, регулярно озвучував останні відомості про цю евакуації засобам масової інформації.

З 11 березня 2020 – головний санітарний лікар України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медалі і звання від Зеленського. Нагородили луцьких лікарів, які допомагали італійським медикам
Наступна новина «Жлобний вірус»: як хитрують луцькі водії сервісу «Тачку!»
Останні новини
Схожі новини