«Зеленський хвалиться сумнівними досягненнями і виправдовується», - Юрій Моклиця

«Зеленський хвалиться сумнівними досягненнями і виправдовується», - Юрій Моклиця

Член волинського осередку партії «Європейська солідарність» Юрій Моклиця проаналізував, як Володимир Зеленський звітувався про рік свого президентства.

Політик вважає, що глава держава часом вихваляється «сумнівними досягненнями» і перебільшує їх, а натомість замовчує важливі аспекти. Про це Юрій Моклиця розповів в ефірі на сторінці «Волинь.Солідарність» у фейсбуці.

Він аналізував нещодавню пресконференцію Володимира Зеленського, а також фільм «Рік президента Зеленського», який вийшов на екрани місяць тому.

«Фільм набагато лаконічніший та конструктивніший, ніж пресконференція. З неї виокремити конструктивне набагато важче», - стверджує Юрій Моклиця.

«Команда Зеленського перебільшує досягнення. Змінили норму закону і називають це реформою. Прийняли якесь рішення і називають це перезавантаженням. Звичайне будівництво доріг називають великим будівництвом, хоча, якщо аналізувати масштаби на Волині, зараз за державні гроші ремонтується лише дві ділянки траси М19 (траса Доманове-Ковель-Чернівці, зараз ремонтують ділянки біля села Княгининок та селища Жидичин, - ред.). А враховуючи великі невиконання бюджету, це швидше виглядатиме, як маленький ремонт, а не велике будівництво», - каже політик.

З його слів, у своєму звіті Володимир Зеленський чимало часу приділив медицині, зважаючи на епідемію коронавірусу, але йшлося лише про критику попередників, а не досягнення нової команди.

Натомість Зеленський похвалив армію і пообіцяв завершити війну до кінця своєї каденції.

«При цьому не озвучено ніякої стратегії і бачення, що повинно бути в майбутньому з цими сферами. Рік минув – можна було б більше акцентувати на тому, що сам зробив, але чомусь тричі нагадав, що він нічого не крав і що він нікому нічого не винен», - каже Юрій Моклиця.

«Про освіту, культуру та децентралізацію президент взагалі «забув». Про культуру сказав тільки, що не може знайти міністра через кадровий голод. І це при тому, що сфера найбільше постраждала від епідемії», - додав політик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина COVID-19 може спровокувати спалах інших інфекційних хвороб в Україні, - МОЗ
Наступна новина Не можемо пустити транспорт і відкрити садки. Хворих забагато, - Волинська ОДА
Останні новини
Схожі новини