Зеленський закликав йти в армію всіх, хто має бойовий досвід

Зеленський закликав йти в армію всіх, хто має бойовий досвід
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський в черговому відеозвернені закликав усіх, хто має бойовий досвід, доєднатися до захисту держави на фронті.

Про це повідомляє видання «ZAXID.NET».

«Ми вже видаємо зброю і будемо видавати для захисту нашої землі всім охочим і спроможним захищати наш суверенітет. Кожен, хто має бойовий досвід і може приєднатися до оборони країни, має негайно прибути до відповідних центрів комплектації. МВС залучає до захисту ветеранів», – сказав він.

">http://

Також Зеленський пообіцяв, що РНБО зніме санкції з усіх громадян України, які готові захищати зі зброєю нашу державу у складі територіальної оборони.

«Україна захищається і не віддасть своєї свободи, що б там не думали в Москві. Для українців незалежність і право жити на своїй землі зі своєю волею – це найвища цінність», – зазначив він.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін оголосив війну Україні. Станом на 5:00 ранку у Києві та інших містах країни пролунали вибухи. У різних областях України відбулись атаки на військові об’єкти. У тому числі відбувся вибух на військовому аеродромі у Луцьку під час якого було поранено рятувальника.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку курсуватиме лише половина громадського транспорту
Наступна новина Луцька служба крові просить донорів не йти всім в один день
Останні новини
Схожі новини