Земля «Укрзалізниці»: поблизу ПУМу в Луцьку немає місця на майданчик для собак. ВІДЕО

Земля «Укрзалізниці»: поблизу ПУМу в Луцьку немає місця на майданчик для собак. ВІДЕО
фото ілюстративне, джерело: ar.volyn.ua

У травні власники собак у Луцьку виграли конкурс місцевих ініціатив на облаштування майданчика для вигулу своїх улюбленців.

Проте використати отримані 50 тисяч гривень не можуть, адже земля біля колій дитячої залізниці – у постійному користуванні ПАТ «Укрзалізниця», – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Цього тижня міська влада дасть відповідь, чи не доведеться власникам чотирилапих знову брати участь в конкурсі - вже наступного року

«Виявилося, що земельна ділянка перебуває у постійному користуванні «Укрзалізниці», тобто вдовж колії дитячої залізниці і певна кількість метрів… У ту частину ділянки попала ділянка, яка призначалася для вигулу собак», – каже заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Олександр Ванюрський, один із ініціаторів облаштування місця для вигулу переконує, що саме в цьому мікрорайоні майданчик необхідний. Оскільки вирішили проблему з ділянкою «Укрзалізниці» неможливо, пропонує виділити ділянку поруч – при вході в колишній ботсад Східноєвропейського національного університету.

Проте і ця ділянка для майданчика непридатна, – кажуть чиновники. Мовляв, там – зливна каналізація, газопровід, природно-заповідний фонд, статус якого може знятий Указом Президента.

Власники собак кажуть, що, облаштовуючи майданчик, дбають не лише про своїх тварин та себе, а й про комфорт інших лучан, наприклад, дітей і батьків, які гуляють тут.

Ще однією проблемою може бути ліквідація коштів на рахунках міськради, якщо вони не будуть використані до кінця року, або ж необхідність іще раз брати в конкурсі ініціатив.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «За» та «проти»: чи потрібні тренажери для собак у Луцьку

 
Майданчик для вигулу собак у Луцьку

У травні власники собак у Луцьку виграли конкурс місцевих ініціатив на облаштування майданчика для вигулу своїх улюбленців. Проте використати отримані 50 тисяч гривень не можуть, адже земля біля колій дитячої залізниці - у постійному користуванні ПАТ "Укрзалізниця". Цього тижня міська влада дасть відповідь, чи не доведеться власникам чотирилапих знову брати участь в конкурсі - вже наступного року.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Monday, 9 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як на Івана Купала у Згоранах кидалися фарбою. ФОТО
Наступна новина У волинському університеті для журналістів скасували творчий конкурс
Останні новини
Схожі новини