Зенітно-ракетний полк із Волині отримав Бойовий Прапор. ФОТО

Зенітно-ракетний полк із Волині отримав Бойовий Прапор. ФОТО

У Володимирі-Волинському в урочистій обстановці 39-ий зенітно-ракетний полк отримав Бойовий Прапор.

Військовослужбовці частини зустрічали свій бойовий стяг разом з командиром частини полковником Костянтном Заїченком, який привіз його з урочистих заходів з нагоди Дня незалежності України в Києві, – повідомляють у прес-службі Володимир-Волинської міської ради.

Урочистості розпочались у військовій частині, де перед військовослужбовцями виступив командир, який підкреслив, що Бойовий Прапор військової частини в Збройних Силах України є символом честі, доблесті, слави і зобов’язує кожного військовослужбовця Збройних Сил України віддано служити Українському народові, мужньо, вміло і непохитно боронити Українську державу.

З привітальним словом до всіх військових звернувся секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський.

«Це велике досягнення для військовослужбовців, які і надалі віддано служитимуть українському народові та мужньо захищатимуть рідну землю. Під цим почесним прапором ви будете з новим натхненням служити нашому народові, оберігати мир та спокій українців від злочинних зазіхань, повсякденно стояти на сторожі інтересів держави і закону. Нехай же Прапор оберігає і допомагає у службі», – сказав він.

Чин освячення малинового Бойового Знамена здійснив єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей.

Полковник Заїченко також вручив почесні нагороди та знаки військових звань воїнам полку.

На завершення заходу особовий склад частини пройшов урочистим маршем – цього разу вперше крокуючи під Бойовим Прапором частини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як очистили канали у Центральному парку Луцька. ФОТО
Наступна новина У Ковелі Шевченка одягнули у гігантську вишиванку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини