Змагання стронгменів, фестиваль пончиків та повернення афганця: ТОП-5 за вихідні

Змагання стронгменів, фестиваль пончиків та повернення афганця: ТОП-5 за вихідні

Найбільше читачів «Першого» зацікавила новина про те, що негода змусила відтермінувати початок турніру, який мав відбутися 14 липня у селі Світязь серед найсильніших чоловіків світу.

Тим часом на пляжі залишились стронгмени та трохи відпочивальників, які сховалися від негоди під великими зонтиками.

 

Вперше на Волині провели фестиваль пончиків, які є символом озера Світязь. Відпочивальники не злякалась негоди та попри дощ ласували смаколиками, брали участь у конкурсах, підспівували та підтанцьовували під звуки драйвових пісень.

Змагання між найсильнішими чоловіками країни стартували у суботу, 14 липня, на центральному пляжі села Світязь.

Подивитися, як демонструватимуть свої силу та міць стронгмени, прийшло чимало місцевих та відпочивальників, яких організатори закликали дотримуватися правил безпеки та не забігати на територію змагань.

Третьою у ТОПі стала новина про те, що волинські ЗМІ поширюють неправдиву інформацію щодо повернення додому зниклого 30 років тому волинянина Ігоря Бєлокурова.

З Афганістану повертається пошукова група, яка вирушила до знайденого в березні волинянина Ігоря Бєлокурова, який потрапив у полон 30 років тому. Деталі – за посиланням.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Десятеро волинян захворіли на хворобу Лайма. ВІДЕО
Наступна новина «Портретні» фото білочки у волинському лісі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини