Зміна назви вишу – одне з першочергових завдань, – ректор СНУ

Зміна назви вишу – одне з першочергових завдань, – ректор СНУ
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки невдовзі може отримати стару назву – Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Про це під час урочистого засідання вченої ради університету 28 січня сказав новообраний ректор вишу Анатолій Цьось, повідомляє ІА ВолиньPost.

Він зауважив, що згідно з європейською традицією назва навчального закладу має походити від назви міста або території, де розміщений виш. Тож варто повернути у назву слово «Волинський» замість «Східноєвропейський».

«З одного року це дає можливість ідентифікувати університет, а з іншого – робити своєрідну промоцію регіону», – сказав Анатолій Цьось.

Він зауважив, що зміна назви – одне з першочергових завдань.

Нагадаємо, Анатолій Цьось, ще будучи кандидатом на посаду ректора СНУ, висловився за повернення навчальному закладу колишньої назви – Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Анатолій Цьось у листопаді переміг на виборах ректора Східноєвропейського національного університету. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Школи продовжують закривати. Повідомили, які саме навчальні заклади Волині на карантині
Наступна новина У Заборольській ОТГ пояснили, чому вони проти приєднання до Луцька
Останні новини
Схожі новини