«Значок туфельки на склі принижує жінок», - лучанка розповіла, як сіла за кермо

«Значок туфельки на склі принижує жінок», - лучанка розповіла, як сіла за кермо
Джерело фото: Таблоїд Волині

Очільниця ГО "Інститут волонтерства та громадської співпраці" Юлія Євпак розповіла, що її лякає на луцьких дорогах.

Своїми враженнями від перших спроб водіння вона поділилась з «Першим».

«Я вирішила навчитись кермувати ще у 2015 році. Тоді записалась в автошколу, де вже за півтора тижня теорії розпочались практичні заняття. Та в перший же раз за кермом, виїжджаючи з Яровиці на Набережну, гальма не спрацювали і я в’їхала в іншу машину. Я дуже злякалась. Шарахалась від машини, вирішила, що тоді просто не здам і покинула», - пригадує активістка.

Вдруге вона пішла в автошколу через три роки і цього разу обійшлось без інцидентів.

«Мене лякало, що інструктор буде ставитись до мене, як до білявки, але коли він сказав: «Немає значення, чи жінка за кермом, чи чоловік. Якщо людина не вміє їздити – неважливо, якої вона статі», я зрозуміла, що прийшла, куди треба. А ще інструктор сказав, що не бачить сенсу ставити в машині значок з туфелькою, мовляв це принижує жінок. Я з цим згідна», - розповідає Юлія Євпак.

«Коли наші водії бачать букву «У», дуже багато хто починає тебе обганяти, сигналять. Хоча ти їдеш з дозволеною у місті швидкістю – 50 кілометрів за годину і сенсу у цьому немає. Зараз, коли я вже маю права, найстрашніше буде сісти в свою машину і поїхати самостійно без інструктора. Бо все-таки у нас є категорія водіїв з особливими правилами, а ще є дуже відважні пішоходи, які перебігають дорогу, де їм хочеться», - каже жінка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Монтаж теплої підлоги та благоустрій: фотозвіт з будмайданчика ЖК «Сіріус»
Наступна новина Від цигарок до Lamborghini: що незаконно возять через волинський кордон
Останні новини
Схожі новини