Знайшли солдата, який зі зброєю втік з військової частини на Волині

Знайшли солдата, який зі зброєю втік з військової частини на Волині
Артем Григоренко

Строковика Артема Григоренка, який втік з військової частини у Володимирі-Волинському, взявши із собою зброю, затримали.

Солдата затримано  групою спеціального призначення Західного територіального управління Військової служби правопорядку на території Волинської області, – повідомляють у 14 окремій механізованій бригаді.

Зброя та боєприпаси знаходилися при ньому. Наразі тривають слідчо-оперативні дії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У волинській військовій частині, з якої втік озброєний солдат, заперечують дідівщину

У коментарі інформаційному агентству ВолиньPost заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Сергій Козак розповів, що вкотре отримали оперативну інформацію щодо місцязнаходження строковика. Утім, якщо раніше вона не підтверджувалася, то цього разу таки підтвердилася. Поліцейський додав, що опору Артем Григоренко при затриманні не чинив. 

Близько о пів на першу ночі, 20 квітня, його помітили на автомобільній дорозі Дубечне – Піддубці

Довідково: 
Артем Григоренко –  призваний в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Родом із села Новомар’ївка Братського району Миколаївської області.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президентське «дебат-шоу». Ми були на «Олімпійському» і розказуємо все, що бачили самі
Наступна новина Знову за старе: чому не варто боятися популярних міфів про мікрохвильові печі
Останні новини
Схожі новини