Знайшли викраденого у центрі Луцька кликуна

Знайшли викраденого у центрі Луцька кликуна

Завдяки камерам спостереження у Луцьку знайшли зловмисників, які вкрали кликуна на перехресті вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської.

Скульптуру вилучили та передадуть у міську раду, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, крадіжку кликуна виявили 9 березня.

Того дня до поліції звернулася посадовиця міськради та повідомила, що орієнтовно з 22-ї години 8 березня по 9-ту годину 9 березня викрали скульптуру кликуна. Сума збитку – 15 000 гривень.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група для проведення огляду місця події. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Встановити зловмисників, причетних до скоєння злочину, допомогла програма «Безпечне місто». Правоохоронці спільно із працівниками департаменту муніципальної варти Луцької міської ради передивилися відео із камер спостереження: на одному з них був зафіксований момент крадіжки.

Уже наступного дня поліцейські встановили осіб, які скоїли крадіжку скульптури. Зловмисники – лучани віком 25 і 35 років. Чоловіки пояснюють, що вкрали скульптуру для розваги, однак 11 березня в управлінні поліції щиро розкаялись у скоєному.

Невдовзі їм оголосять підозру у вчиненому злочині, слідчі дії тривають.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Готовність – 62%. Показали, як будують школу у Башликах на Волині
Наступна новина В Україну привезли вакцину БЦЖ
Останні новини
Схожі новини