Звідки у Луцьку «чужі» безпритульні собаки. ВІДЕО

Звідки у Луцьку «чужі» безпритульні собаки. ВІДЕО
Безпритульний песик. Фото - Район.Луцьк

У Луцьку почали з’являтися нові бродячі собаки.

Місцеві волонтери впевнені: у місто їх привозить очільниця Центру потятунку тварин «Дейл» Богдана Новарчук, яка колись очолювала комульне підприємство «Ласка», – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Зі слів волонтерів, жінка укладає договори про стерилізацію бездомних псів і отримує за це чималі гроші. деяких тварин вона оперує на місці, інших привозить до Луцька, але не завжди повертає назад. 

«Тоді питання: куди вона діває цих тварин? Нехай навіть двадцять собак – це нереальна кількість, аби за невеликий період часу їх прилаштувати. У мене питання – або вона їх десь дорогою викидає, або десь у місті. Бо їх просто сила-силенна», – коментує волонтерка Вікторія Виговська. 

За словами самої очільниця центру, тваринок вона віддає у волинські сім’ї, а появу собак з інших міст на вулицях Луцька пояснює просто – тварини втекли від нових власників. 

Більше – у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під домом Порошенка символічно спалили «авто». ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Поховали брата митрополита Михаїла. ФОТО
Останні новини
Схожі новини