Захисник «Азовсталі» Михайло Діанов віддав 2 мільйони на протези воїну 14-ї бригади

Захисник «Азовсталі» Михайло Діанов віддав 2 мільйони на протези воїну 14-ї бригади

Морський піхотинець, захисник Маріуполя Михайло Діанов передав понад два мільйони гривень на протези для свого побратима, який служив у лавах 14 бригади імені Князя Романа Великого – військового Романа Григоряна. 

Про це він розповів в своєму інстаграмі.

«Це один з тисяч героїв війни. Роман Григорян. Він з Хмельниччини, майже земляк. Ще й батько доньки. Він бився на східному напрямку у лавах 14 бригади імені Князя Романа. Під тим самим Бахмутом в липні він потрапив під касету. Втратив праву руку і праву ногу. Завдяки вашій допомозі мені, Роману в ці дні в Міннеаполісі (США) ставлять якісні біонічні протези. На це я передав трохи більше 2 млн грн з ваших донатів. Якщо точно - 52 313 доларів», – розповів Михайло. 


Михайло Діанов дізнався про потребу побратима, коли сам був на операції в США.  У Вашингтоні почув його історію. Поспілкувались з хлопцями з @PROTEZ Foundation і  домовились про допомогу.  

«Сподіваюсь, нам ще випаде можливість поспілкуватись особисто», – написав Михайло. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Відчуття, наче брат повернувся з концтабору», – директор «Вереса» про звільненого з полону лучанина
Наступна новина Іван Попович запрошує лучан на концерт «Щасливого Різдва – щасливого Нового року!»
Останні новини
Схожі новини