Звільненням Ірпеня керував волинянин Олександр Фацевич

Звільненням Ірпеня керував волинянин Олександр Фацевич

Звільненням Ірпеня керував заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич.

Про це у фейсбуці повідомив колишній народний депутат Борислав Береза.

«Ну, якщо Голова Нацполіції Ігор Клименко написав про це, то і мені тепер можна розказати. Так Ірпінь звільняють. Операція пройшла успішно завдяки тому, що всі працювали злагоджено і чітко за планом. Тому хочу відразу назвати тих, завдяки кому сьогодні в Ірпінь повертається українська влада. По-перше, керував операцією ГУР МО. По-друге це співробітники Національної поліції – Поліція особливого призначення (екс-беркут) і КОРД, військові - арта, танкісти та десантники, добровольці та інтернаціоналісти, а також ТРО. І керував цією операцією справжній бойовий генерал поліції Олександр Фацевич. І керував, і заходив разом зі всіма. Я особисто це підтверджую», – йдеться у дописі.

До слова, за вагомий внесок роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» та її командира Олександра Фацевича в охорону територіальної цілісності і незалежності України під час бойових дій в містах Донецької області -Іловайську у серпні 2014 року та Вуглегірську у січні 2015 року — Олександру Фацевичу присвоєно звання «Почесний громадянин міста Луцька».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за час воєнного стану кількість злочинів зменшилась вдвічі, — Нацполіція
Наступна новина «Кузьмови діти» втекли з Сибіру. Репортаж-спогад з Волині про совєтське пекло. Ч 1. СВОЯ ІСТОРІЯ
Останні новини
Схожі новини