Звільнили луцького маршрутника, який облаяв дитину

Звільнили луцького маршрутника, який облаяв дитину

У Луцьку звільнили водія маршрутки №29, який облаяв школяра-інваліда. 

Про це розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц, – пише ІА Волинські новини

Про інцидент розповіла проблему мама потерпілого злопчика Юлія Лементар на платформі «Відкрите місто».

«20.12 близько 10 години ранку в маршрутці № 29 дитину водій послав на х**. Як виявилося, ця ситуація відбувається не вперше. Дитина їздить по посвідченню «інвалід дитинства». Заходячи в маршрутку, він показав водієві посвідчення, а той його облаяв», – написала жінка.

Із цього приводу в міській раді розпочали службове розслідування.

«Про інцидент ми дізналися зі ЗМІ, вже пізніше у міську раду надійшло повідомлення зі скаргою. Тому призначено розслідування по цьому випадку: ми направили лист директору ЛПЕ, бо це вони обслуговують маршрут. Скажу так, що притягнення до відповідальності водія точно буде, а підрозділ виконкому може вживати заходи до самого перевізника, це може бути призначення перевірки та припис», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

Перевізник директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц розповів, що водій покараний.

«Нажаль, такий факт дійсно відбувся у нас на підприємстві. Це було 20 грудня на маршруті № 29. Це в нас орендований автобус перевізника Кашуби, водій Кулик. Я пам’ятаю, що і мама хлопчика зверталася до мене, я відповів, що як факт підтвердиться, то водій буде покараний. На сьогодні він звільнений з роботи», – запевнив Володимир Пуц.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Співак з Луцька Монатик презентував нову пісню. ВІДЕО
Наступна новина На Волині через слизьку дорогу авто знесло на узбіччя
Останні новини
Схожі новини