Звіт депутата Волиньради Ігоря Леха

Звіт депутата Волиньради Ігоря Леха

Обраний депутатом Волинської обласної ради по виборчому округу № 13. Ківерцівський район.

Заступник голови екологічної комісії; заступник голови тимчасової спеціальної комісії з дорожніх питань; заступник голови тимчасової комісії з питань перевірки комунальних підприємств та установ; заступник голови конкурсної кадрової комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій, об’єктів спільної власності територіальних громад, сіл, міст області; член тимчасової комісії з питань земельних відносин.

Засновник групи компаній PALCHE.

Моя діяльність як депутата обласної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих Законом України  «Про статус депутатів місцевих рад». 

Протягом виконання депутатських повноважень намагаюсь активно сприяти вирішенню соціальних та матеріальних проблем жителів округу, від якого балотувався до обласної ради, та волинян загалом.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата обласної ради, вважаю участь у пленарних засіданнях ради та роботу в комісіях, тому на особистому та контролі тримаю рішення обласної ради з питань, що належать до повноважень комісій, членом яких я є.

Протягом звітного періоду відвідував усі засідання комісій та усі пленарні засідання сесій Волинської обласної ради. Мною підготовлено та направлено на розгляд обласної ради 14 депутатських запити.

Під час особистих прийомів реагую на звернення громадян, намагаюсь допомогти у вирішенні їхніх проблем. За звітний період проведено кілька десятків зустрічей з виборцями.

Підтримую налагоджений тісний зв’язок з головами сільських рад, розташованих на території округу.  Відкритий для спілкування із засобами масової інформації.

За мого сприяння було вирішено ряд важливих питань:

- перекриття даху ДНЗ в с. Покащів;

- освітлення вулиць в селах Хорлупи, Пальче, Котів, Карпилівка, Жорнище, Носовичі та Дерно;

- виділені кошти для ДНЗ в с. Дерно;

- зроблена дорога в с. Котів;

- виділені кошти на ремонт опалення в школі с. Хорлупи;

- закуплено спортивний інвентар та оргтехніку в школи сіл Пальче та Хорлупи;

- виділена частина коштів на перекриття даху в школі села Дідичі;

- виділені  кошти на ремонт очисної системи ДНЗ «Сонечко» смт. Олика;

- проведено ремонт даху будинку культури в смт. Олика.

 

У 2018 році планую продовжити освітлення вулиць у селах округу і надалі акцентувати увагу на фінансуванні медичних та освітніх закладів округу, району та області.

З повагою,
депутат Волинської  обласної ради                                            Ігор ЛЕХ

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові правила вже скоро: розвінчуємо міфи навколо закону про паркування
Наступна новина Смертельна ДТП на Волині: загинув іноземець. ФОТО
Останні новини
Схожі новини