Звітує депутат Волиньради Людмила Тимощук

Звітує депутат Волиньради Людмила Тимощук

Звіт депутата Волинської обласної ради Тимощук Людмили Анатоліївни за 2017 рік.

Обрана депутатом Волинської обласної ради по багатомандатному виборчому округу від Волинської обласної регіональної політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП».

Член фракції УКРОП в обласній раді. Член постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

За звітний період не пропустила жодного засідання постійної комісії та сесій Волинської обласної ради.

Активно працюю в складі депутатських груп. Постійно проводжу зустрічі з виборцями.

Беру участь у громадських заходах та активно співпрацюю із виборцями незалежно від годин та дат прийому.

Брала активну участь у зборах жителів сіл та селищ Ківерцівського району під час громадських обговорень щодо необхідності проведення об’єднання територіальних громад. З народним депутатом України Іриною Констанкевич долучаюся до участі у виїзних засіданнях у сільських та селищних радах.

До мене, як до депутата Волинської обласної ради, звертається багато громадян: письмово та усно, телефоном та у соціальних мережах. Крім того, як депутат, проводжу прийом громадян за адресами: м. Луцьк, Київський майдан, 9 та м. Ківерці, вул. Грушевського, 9 (офіс Політичної партії "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП"), а також проводжу зустрічі з виборцями на території Ківерцівського району.

Впродовж року подала 7 депутатських запитів:

-     запит щодо виділення коштів на відновлення господарських споруд, пошкоджених в результаті пожежі у гр. Ковальчук Г.М. в с.Веснянка Ківерцівського району Волинської області.

-     запит щодо виділення з обласного бюджету 200 тис. грн. на реконструкцію вуличного освітлення села Тростянець (вулиця Волі), села Острів (вулиця Незалежності) та села Лички (вулиця Дружби).

-     запит щодо проведення наукових досліджень, у вересні 2017 р. на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки провести Міжнародну наукову конференцію «Олика та Радзивілли в історії України, Польщі й Білорусі» із залученням провідних науковців України, Польщі, Литви, Білорусії та передбачити в бюджеті області на 2017 р. кошти у розмірі 100 000 грн., необхідні для організації проведення вищезазначеної конференції.

-     запит щодо виділення коштів на відновлення господарських споруд, пошкоджених в результаті пожежі у гр. Стасюк Т.Г. в с.Привітне Локачинського району Волинської області.

-     запит щодо виділення коштів для проведення поточного ремонту частини дороги обласного значення Луцьк–Городище, а саме відрізку Клубочин–Сильне на суму 400 000 грн. та внесення змін до графіку автобусного рейсу «Луцьк–Городище».

-     запит щодо виділення коштів для проведення капітального ремонту дороги О030534 Луцьк-Жидичин-Кульчин-Клепачів (район с. Кульчин, вул. Заводська) на суму 1 800 000 грн..

-     запит щодо збереження та передачі комунального майна бальнеологічного відділення та фізичної терапії залізничної лікарні на баланс новоствореної Ковельської поліклініки обласної ради та проведення реконструкції даного відділення.

Як результат направлених депутатських запитів та звернень:

-  виділено кошти Ковальчук Г.М. на відновлення господарських споруд, пошкоджених в результаті пожежі на загальну суму 7800 грн.

-  погоджено проведення Міжнародної наукової конференції "Олика та Радзивіли в історії України, Польщі й Білорусі" на вересень 2017 року

Моя депутатська діяльність була спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень у межах депутатських повноважень, наданих Законом України “Про статус депутатів місцевих рад”.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про звернення громадян”, Регламентом роботи обласної ради та іншими нормативно-правовими документами.

Докладаю максимум зусиль для позитивного вирішення запитів та звернень.

Для надання допомоги волинянам, мною у повній мірі було використано кошти з депутатського фонду.

Завжди стараюсь виправдати Вашу довіру та підтримку дорогі Волиняни. Тільки разом побудуємо процвітаючу Волинь!

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Наречений Аліни Гросу ледь не розірвав заручини зі співачкою
Наступна новина Українські банки отримали штрафи у розмірі близько 68 мільйонів
Останні новини
Схожі новини