З'їзд законний, – «Слуга народу» про захід в університеті

З'їзд законний, – «Слуга народу» про захід в університеті

Партійна конференція «Слуги народу» біля університету ім. Тараса Шевченка була проведена із дотриманням законодавства, вважають у партії.

Про це заявили у політсилі, повідомляють Факти.

Там зазначили, що звинувачення у порушеннях – безпідставне.

«Захід відбувся на частині відкритої території вишу вихідного дня, коли не здійснюється освітній процес, за відсутності викладачів і студентів. При цьому не використовувались жодні аудиторії або будівлі закладу освіти, його працівники не залучались до організації, а сцену було демонтовано і прибрано в неділю», – йдеться у повідомленні партії.

Також там зазначили, що інші політичні партії неоднарозово проводили свої заходи на території вишів – на умовах оренди приміщень і без агітації студентів.

«Слуга народу» вважає, що внутрішній дворик КНУ має бути публічно доступним, тому виступатиме з ініціативою відкрити внутрішній двір університету для всіх оточуючих.

Партійна конференція Слуги народу відбулася 20 вересня. Однак студенти протестують проти участі вузу в політичних заходах.

Вони прийшли з плакатами «Ні зеленому КНУ!», «Освіта без політики!», «Червоний – колір сорому, студенти мовчати не будуть!».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місцеві вибори: СБУ заявила про викриття російських ботоферм у Києві та Запоріжжі
Наступна новина У Нововолинську на коронавірус масово хворіють педагоги, – начальниця управління освіти
Останні новини
Схожі новини