Нова школа, дешевий айфон і українці на елітних авто. ЩО У НАС ДОБРОГО?

Фото Ірини Кабанової

Свіжа добірка хороших новин з усього світу і Волині теж. Читайте  – і переставайте думати, що навколо усе тільки невтішне і зрадливе ;)


Apple випускає нову бюджетну модель IPhone

Підрядники компанії Apple планують розпочати складання нової бюджетної моделі iPhone в лютому поточного року. Крім цього аналітик назвав можливу дату виходу новинки. Джерела знайомі із ситуацією розповіли, що новий смартфон буде представлений в березні, пише «24 канал». Apple сподівається, що продажі iPhone повернуться до зростання і перевищать 200 мільйонів штук в 2020 році. Нова бюджетна версія iPhone може зіграти істотну роль в досягненні цієї мети.

Читайте також: Волинь – серед перших областей, де 4G інтернет запустять в селах

Ринок електромобілів за рік виріс на 40% – федерація

У 2019 році в Україні зареєстрували 7700 електромобілів - це на 39% більше, ніж у 2018 році, пише «Економічна Правда». Зазначається, що у четвертому кварталі 2019 року реєстрацій було на 5% менше, ніж у попередньому кварталі.Серед брендів на першому місці залишається Nissan, який охоплює 43% ринку. На другому місці Tesla, яка займає 15% ринку - це майже удвічі більше, ніж у 2018 році.

Читайте також: Як купити авто з Європи і зекономити тисячі доларів

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла у третій раунд турніру Australian Open

Перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла американку Лорен Девіс у матчі другого кола Відкритого чемпіонату Австралії – 6:2, 7:6 (8-6). Матч тривав 1 годину і 34 хвилини, пише LB.ua. Зазначимо, що суперниці зустрічалися між собою уп'яте, у всіх чотирьох попередніх зустрічах сильнішою виявлялася українка.

Читайте також: У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу пам'яті Олексія Веремійчика

На Волині відкрили нову школу

У селі Осівці Камінь-Каширського району 235 учнів розпочали заняття у новій школі. Школу будували три роки, кошторис становив 75 мільйонів гривень, розповів заступник райдержадміністрації Олександр Михалик. Навчальний заклад має нове устаткування та інвентар, харчоблок, актовий та спортивний зали.

Детальніше читайте тут. 

Українська піаністка заявлена у двох номінаціях Греммі-2020

Українська піаністка Надія Шпаченко, яка живе в Америці, заявлена у Греммі-2020 відразу в двох номінаціях: "Краща книга" і "Продюсер року в класичній музиці" в категорії "Класична музика", пише Сегодня. Зазначається, що Надія – професор музики в Каліфорнійському державному політехнічному університеті в Помоні. В Америці вона відома активним виконанням сучасної музики. На її рахунку прем'єрні виконання творів Елліотта Картера, Джорджа Крама, Тома Флаерті, Юрія Іщенка, Яніса Ксенакіса та інших.

Читайте також: Школяр з Луцька став найкращим піаністом України

Rolls-Royce встановив рекорд продажів в Україні

Rolls-Royce встановив рекорд продажів в Україні та світі. Всього за 2019 рік було реалізовано 5152 автомобілів.Вагомий внесок зробили і українські покупці – вони придбали 16 Rolls Royce, з них 3/4 припало на новий позашляховик марки Cullinan. Цей показник втричі більший за торішній та також є рекордним за всю історію бренду в Україні, а вона починається проданого в Одесі Rolls Royce у 1914 році.

Детальніше читайте тут


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нову маршрутку у Луцьку – замість № 9 і 9а – обіцяють із 29 січня
Наступна новина Що таке паробар’єр та як його вибрати
Схожі новини