Кабмін звільнив голову Держбудінспекції через фальшивий диплом

Кабмін звільнив голову Держбудінспекції через фальшивий диплом

Кабінет міністрів України звільнив Олексія Кудрявцева з посади голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ).

Офіційна заява Кудрявцева у зв’язку з його звільненням оприлюднена на сайті ДАБІ, – пише Укрінформ.

«Уряд прийняв рішення щодо мого звільнення. Я не буду коментувати це рішення. Адже головне це не посада, а щоб розпочаті у галузі будівництва реформи не зупинилися та були повністю реалізовані», – зазначив Кудрявцев.

Водночас він заявив, що всі інсинуації навколо «нібито його неіснуючого диплому є сфабрикованою кампанією задля повернення корупційних схем у сфері будівництва».

При цьому він припустив, що «замовна кампанія» проти нього розпочалася через те, що всі впроваджені за його керівництва реформи «вдарили по тіньовим корупційним схемам у держархбудконтролі».

«Я надав усі докази, які свідчать, що я не порушував закон та, йдучи на державну службу, мав потрібну українську освіту. Сподіваюсь все, що було зроблено за 3,5 роки, буде продовжено, та українська будівельна галузь буде розвиватись за європейськими стандартами», – додав Кудрявцев.

Зазначають, підставою для звільнення Кудрявцева стали рекомендації Національного агентства з питань держслужби, яким було встановлено факт фальсифікації диплому про вищу освіту при його вступі на держслужбу. Під час засідання у понеділок, 10 грудня, комісія виявила у діях Кудрявцева дисциплінарне правопорушення і рекомендувала Кабміну притягнути його до відповідальності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Янголятко для Мар’янки»: на підтримку онкохворої лучанки влаштують благодійну акцію
Наступна новина Лучанин зробив найменший в Україні автомобіль. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини