Уряд проголосував за ліквідацію ДАБІ

Уряд проголосував за ліквідацію ДАБІ
Фото ілюстративне

Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні підтримав ліквідацію Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Про це стало відо у п’ятницю, 13 березня, повідомляє УНН.

На засіданні прем'єр-міністр Денис Шмигаль поставив пункт 4.2 порядку денного «Про ліквідацію Державного архітектурно-будівельної інспекції, внесення змін до деяких постанов КМУ» на голосування.

Міністерство культури звернулось із проханням «врахувати зауваження міністерства в частині охорони культурної спадщини».

Шмигаль запропонував прийняти проєкт постанови з урахуванням зауважень профільних міністерств, які доопрацьовуються протягом одного дня, після цього – опублікувати, з урахуванням тих пропозицій, які були надані від профільних міністерств.

«Сьогодні ми приймаємо цих два рішення, в середу буде прийнято три кадрових рішення, де ми призначимо відповідних виконуючих обов’язки, які будуть далі проводити державну реєстрацію... і, відповідно, буде призначений голова ліквідаційної комісії ДАБІ, який буде якраз здійснювати ліквідацію… Перехідний період займе від 2 до 3 місяців… Якщо інших зауважень немає, ставиться на голосування пункт 4,2 про ліквідацію державної архітектурно-будівельної інспекції і внесення змін до деяких постанов КМУ з врахуванням пропозицій і зауважень профільних міністерств з доопрацюванням протягом одного дня», – сказав прем’єр.

Міністри підтримали рішення.

5 березня Президент України Володимир Зеленський заявив, що ДАБІ ліквідують протягом двох тижнів.

Читати також: 15 кіл будівництва. Інструкція, як самому звести житло


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська фельдшерка упродовж життя здала майже 50 літрів крові
Наступна новина Скасували маршрутку № 236 «Гірка Полонка – Липини». Замість неї їздитиме «Гірка Полонка – Ківерці»
Останні новини
Схожі новини