Голова Волиньради відвідав авторку поштової марки «Українська мрія»

Голова Волиньради відвідав авторку поштової марки «Українська мрія»

Голова обласної ради Григорій Недопад відвідав авторку малюнку, що ліг в основу знаменитої поштівки «Українська мрія», 11-річну Софію Кравчук з Любомля.

Про це пише пресслужба Волинської обласної ради.

Очільник Волиньради з прикрістю довідався, що днями юна художниця серйозно травмувалася, і їй наклали гіпс. Тож вирішив підтримати дівчинку особисто. А щоб мала легше переносила вимушену нерухомість, привіз у подарунок майже професійний набір для малярства – мольберт, полотна на підрамниках, різноманітні фарби та пензлі.

Популярність анітрохи не вплинула на скромність та сором’язливість дівчинки. У розмові з Григорієм Недопадом Софійка зізналася, що уже давненько не бралася за малювання, а свою впізнаваність вирішила спрямувати на здійснення іншої, головної на тепер мрії – наближення перемоги.

Родина Кравчуків та їхні друзі взялися активно допомагати ЗСУ. Мама дівчинки пані Тетяна з подругами щодня печуть пампухи з усілякими начинками, а дітвора продає їх у центрі Любомля. Усі кошти спрямовують на підтримку військових, уже придбали і передали генератор та оптичні прилади. Тепер збирають на позашляховик, вже виручили 80 тисяч гривень.

Софійка ж переймається, що через травму якийсь час не зможе бути корисною своїй волонтерській команді. Натомість Григорій Недопад запропонував дівчинці альтернативу: «Мені здається, тобі знову варто взятися за малювання. Усе потрібне для цього – фарби, полотна - вже маєш. А твій талант і уява підкажуть сюжет. Роботи ж можна виставляти на аукціон через соцмережі».

Софійка пообіцяла над ідеєю поміркувати. А заодно й над тим, як найкраще використати сертифікат на 15 тисяч гривень, який сьогодні їй передав Любомльський міський голова Роман Ющук.

Очільник Волиньради подякував пані Тетяні за виховання доньки. Софійку ж запевнив, що усі її мрії неодмінно здійсняться.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горів торговий центр «Гранд Волинь»
Наступна новина Кремль наказав формувати «добровольчі батальйони» для війни в Україні, – військові експерти
Останні новини
Схожі новини