13-річний волинянин став чемпіоном світу з ММА

13-річний волинянин став чемпіоном світу з ММА
Призери і чемпіони другого дня змагань

Волиняни взяли участь у Чемпіонаті світу з ММА серед юнаків та юніорів (до 18 років) та привезли звідти нагороди.

Змагання відбувалися 3-4 серпня у Римі, повідомили у відділі питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Зокрема вихованці СК «Воїн» під керівництвом Андрія Зінчука та Дмитра Василенка продемонстрували високий рівень підготовки.

Ярослав Новосад став чемпіоном світу з ММА (вікова група 12-13 років, категорія 57 кг). У першому поєдинку Ярослав здолав мексиканця, а у фіналі − американського бійця.

Ярослав Новосад

Наступний волинський призер − уродженець Любешівщини. Юрій Пасич (вікова група 14-15 років, вага 57 кг) за результатами 4-х боїв здобув срібло, поступившись теж представнику від України Тайфуну Джафарлі.

Юрій Пасич

Отож, збірна команда та  волинські «Воїни» – перші у категорії 14-15 років.

Тренери Андрій Зінчук та Дмитро Василенко

Загалом збірна України поповнила свій актив 7-ма золотими медалями та у загальнокомандному підсумку посіла 2-ге місце, поступившись лише американцям.

Збірна України ММА

Довідково

Змішані єдиноборства – Mixed Martial Arts – прийшли до нас із Америки, де ще на початку 90-х здобули шалену популярність. ММА – це поєднання боксу, кікбоксингу, джиу-джитсу, карате. Відрізняє поєдинки відсутність єдиного стилю боротьби, мабуть, у тому і секрет популярності. Адже учасники мають можливість одночасно використовувати увесь свій арсенал технік ведення бою та демонструвати свої вміння. Сьогодні у змішаних єдиноборствах беруть  участь як дорослі, так і діти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рахунки українців переходять на новий стандарт. Що зміниться для клієнтів банків?
Наступна новина «Бандерштат-2019» показали з висоти
Останні новини
Схожі новини