17-річна дівчина народила трійню

17-річна дівчина народила трійню
джерело фото: Інформаційний портал Znaj.ua

У Дніпрі сімнадцятирічна дівчина стала багатодітною мамою.

Мешканка Дніпропетровської області Вікторія Семинога народила відразу трьох дочок, – повідомляє Сьогодні

Мирослава, Домініка і Стефанія народилися тиждень тому. Неповнолітню маму лікарям довелося прооперувати на двадцять дев'ятому тижні вагітності, і дівчатка народилися передчасно.

Дві дівчинки народилися з вагою близько дев'ятисот грамів, а третя – кілограм і триста грам. Діти зараз перебувають у реанімації: їх виходжують у спеціальних боксах. Але лікарі запевняють – найгірше вже позаду.

Сама багатодітна мама родом з Луганщини. Дівчина після початку війни переїхала до бабусі в Дніпропетровську область. Тут вона навчалася в училищі на перукаря, де і познайомилася з майбутнім батьком трійні.

Коли з'ясувалося, що Вікторія вагітна, її хлопець спочатку був радий, а потім запропонував зробити їй аборт. Але коли дівчина відмовилася, юнак покинув її.

Зауважимо, що Вікторію її мати народила в аналогічному віці. Зараз у неї друга сім'я, і двоє молодших дітей: всі вони живуть на окупованій території. Куди йти після пологового будинку зараз Вікторія не знає, але зараз грошима багатодітній мамі допомагають усі небайдужі.

Сама вона, незважаючи на всі труднощі, запевняє: зробить все можливе, щоб її дочки були щасливі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дитмайданчик в Тарасовому привели до ладу, але «трогати не можна». ВІДЕО
Наступна новина У центрі Луцька хочуть зрізати кілька дерев
Останні новини
Схожі новини