#36днівзМаряною: Щоб підтримати онкохвору лучанку, проведуть благодійний захід

#36днівзМаряною: Щоб підтримати онкохвору лучанку, проведуть благодійний захід

21 жовтня на площі перед головним корпусом СНУ імені Лесі Українки з 13:00 до 19:00 відбуватиметься благодійний МАРКЕТ НАДІЇ - #36днівзМаряною.

Про це повідомляють організатори. 

МАРКЕТ НАДІЇ – це доброчинний збір коштів на лікування лучанки Мар’яни Пархом’юк, в якої минулого тижня виявили рак крові. Офіційний діагноз – гострий лімфобластний лейкоз L2 по FAB, common B імунофенотип.

Читати також: «Щоб не лити соплів»: онкохвора лучанка записала відеозвернення перед «хімією»

Зараз Мар’яна проходить перший етап хіміотерапії в Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології в Мінську (Білорусь). Він триватиме 36 днів. На лікування дівчини потрібно зібрати 50 тисяч доларів. Але прогнози лікарів такі, що стільки ж знадобиться на й другий етап та реабілітацію.

Друзі та небайдужі люди Мар’яни організувалися, щоб зібрати ці гроші з користю і приємністю для кожного, хто долучиться до МАРКЕТУ НАДІЇ.

Читати також: Перший мільйон: на лікування онкохворої лучанки за кілька днів зібрали 990 тисяч

Протягом 6 годин в неділю навколо пам’ятника Т.Г. Шевченка відбуватиметься чимало дійств. Зона фуд-корту запропонує смачнющі страви та напої, найкращі кондитери міста потішать усіх своїми смаколиками, лицарі продемонструють найвидовищніші бої, діджеї заграють сети з відомішими і улюбленими хітами, а Garage Drum Show барабанитимуть так, що почує кожен.

Окрім цього на МАРКЕТІ НАДІЇ будуть інстаграмні фотозони, книжкова ярмарка, ігрова зона, аукціон лотів розважального характеру і ще багато-багато іншого, що відбуватиметься в настрої світла, добра і любові.

Читати також: «Мамахохотала» в Луцьку: частина виручених за квитки грошей піде на лікування онкохворої дівчини

МАРКЕТ НАДІЇ - #36днівзМаряною – це не просто прийти і кинути в скриньку гроші на благодійність. Це привід провести вихідний в хорошій компанії та атмосфері, і з користю для доброї справи, бо не має нічого важливішого, аніж врятоване життя!

Всі виручені кошти відправляться на лікування Мар’яни Пархом’юк.

Рахунки:

ПриватБанк:

4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир


Рахунок тата для переказів з-за кордону в євро: 26201455336506
Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ляшко луцьким кухаркам: «У вас неблатна робота». ВІДЕО
Наступна новина Як на Волині функціонує унікальний реабілітаційний центр. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини