3D-фонтан у центрі Луцька облаштують вже цього року

3D-фонтан у центрі Луцька облаштують вже цього року

Роботи з проведення капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку планують розпочати на початку березня, а завершити – 20 серпня 2020 року.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосило комунальне підприємство «Луцькводоканал». Тендерні пропозиції прийматимуть до 9 лютого, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 10 лютого, пише ІА «Волинські Новини».

Очікувана вартість капітального ремонту фонтану становить 16,215 мільйона гривень.

Йдеться про такі роботи: розбирання старих бетонних конструкцій, розробка ґрунту, гідроізоляція, заземлення, прокладання трубопроводів, електромонтажні роботи, монтаж обладнання та матеріалів фонтану, пусконалагоджувальні роботи, облаштування амфітеатру тощо.

Відзначимо, що площа фонтану сягатиме близько 10х10 метрів. Він буде «сухого» типу – різнокольорові струмені битимуть буквально з-під землі, а у вимкненому стані фонтан перетворюватиметься на площу, якою можна буде ходити.

Окрім того, як інформували раніше, будуть музичний супровід, 3D-шоу та амфітеатр для глядачів.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.

Усі роботи планують здійснити в період із 1 березня до 20 серпня 2020 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани вимагають, щоб собак вигулювали у намордниках
Наступна новина Луцьк – у ТОПі: за рік сюди в'їхали майже 6 тисяч «євроблях»
Останні новини
Схожі новини