Біля Волинської ОДА відновлять фонтан. Оголосили конкурс на кращий проєкт

Біля Волинської ОДА відновлять фонтан. Оголосили конкурс на кращий проєкт

Біля Волинської обласної державної адміністрації відновлять фонтан. Вже оголосили конкурс на кращий проєкт реконструкції. Приймають заявки з 6 вересня і впродовж 15 днів.

Про це йдеться на сторінці Луцькводоканалу.

«Запрошуємо до участі всіх охочих проявити свій творчий та професійний рівень, запропонувавши власні ідеї та проєкти. На черзі – прийом конкурсних пропозицій та визначення кращого проєкту реконструкції», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, КП «Луцькводоканал» спільно з Луцькою міською радою створили положення про «Фонд капітального ремонту партерного фонтану на Київському майдані в Луцьку».

Фонтан біля Волинської ОДА пропрацював недовго у 90-х роках минулого століття. Однак і досі стан фонтану дозволяє його відновити: чаші для води, так і частково підземний машинний зал збереглися. 

В концепцію реконструкції фонтану обов’язково входитимуть дизайн-проєкт, візуалізація, технічне завдання на проєктування і примірний кошторис. Після визначення переможця проєкту реконструкції буде оголошено тендер, визначено підрядника та період виконання робіт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правила їзди на електросамокатах у Луцьку. Думки влади, патрульних і власника сервісу
Наступна новина У центрі Луцька водій таксі зіткнувся з мотоциклістом
Останні новини
Схожі новини