4 продукти, які забезпечать вам здоровий колір обличчя

4 продукти, які забезпечать вам здоровий колір обличчя

Вже давно не секрет, що їжа, яку ми найчастіше використовуємо в раціоні, негативно чи позитивно позначається на нашому зовнішньому вигляді. Тому якщо ви хочете мати здоровий колір обличчя і відмінне самопочуття – радимо внести у ваше меню наступні продукти.

Щоб позбутися темних кіл під очима і сірого кольору обличчя, мало гуляти на свіжому повітрі і вчасно лягати спати. Велику роль відіграє і ваше харчування.

Пропонуємо 4 смачних та корисних продукти, які забезпечать вам здоровий колір обличчя.

Овочі зеленого кольору

Якщо ви хочете мати здоровий колір обличчя з рум'янцем, ви повинні якнайчастіше вживати брокколі і шпинат, які містять багато вітаміну А. Такі зелені овочі дозволяють клітинам регенеруватися швидше, а їсти їх можна як в сирому, так і вареному вигляді, і ще їх можна заморожувати.

Цитрусові

У вашому раціоні обов'язково повинні бути присутніми апельсини, лимони, мандарини і грейпфрути. Спочатку переконайтесь, що у вас немає алергії на цитрусові і сміливо вводьте такі продукти у своє меню.

Завдяки високому вмісту антиоксидантів і вітаміну С вони покращують захисні властивості шкіри, роблячи її пружнішою. А ще вони сприяють підтриманню потрібної кількості колагену у вашій шкірі, тим самим запобігаючи процес появи зморшок і старіння шкіри.

Риба

Сардини, оселедець, тунець, лосось і молюски та інші види риб містять такі важливі для людського організму жирні кислоти омега-3. Здебільшого вони потрібні для того, щоб шкіра харчувалася і буквально світилася зсередини. Щоб мати здоровий колір шкіри, варто вживати рибу хоча б двічі на тиждень.

Авокадо

В авокадо міститься велика кількість вітаміну Е, тому його споживання сприятливо впливає на зволоження шкіри, даючи їй достатню кількість корисних поживних речовин. А якщо його ще й часто додавати у свої прийоми їжі, то авокадо дасть можливість протистояти зморшкам та позбавити шкіру від акне.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Науковці виявили моторошні запаси вірусів неподалік Землі
Наступна новина Ізраїль не може визнати Голодомор актом геноциду українського народу
Останні новини
Схожі новини