40 років потому: на Волині зустрілися випускники 1978 року

40 років потому: на Волині зустрілися випускники 1978 року

У школі села Смоляри-Світязькі Шацького району 14 липня відбулася зустріч випускників далекого 1978 року. Випускники зустрілися біля школи, довго впізнавали один одного, адже більшість із них лише в цей день вперше за 40 років зустрілися.

Усіх гостей школи запросили до приміщення сільського клубу, де педагог-організатор з учнями школи підготувала невеличку концертну програму, що приємно здивувало гостей, – пише Район.Шацьк.

Класний керівник випускників Лідія Федорівна розповіла про своє становлення як вчителя, нагадала усім про те, що вони були першими в її педагогічній діяльності. Вчитель математики Надія Володимирівна подякувала за запрошення, побажала усім здоров’я, спокою і хорошого настрою. Згадали і вшанували хвилиною мовчання вчителів, які дали путівку в життя — шановних і мудрих, відвертих і щирих, добрих і строгих,а також свого однокласника, які відійшли за межу вічності.

Зустріч продовжилась розповіддю кожного з присутніх про себе. Затамувавши подих, всі уважно слухали виступи однокласників. Коли прозвучав шкільний вальс – усі кружляли, згадуючи випускний вечір 1978 року і свою юність. Потім директор школи провела екскурсію школою, яка уже, звичайно, стала зовсім іншою і приємно вразила гостей. Згодом усі сфотографувалися біля школи.

Відвідали також могили вчителів на сільському кладовищі.

Далі був відпочинок у затишному кафе зі спогадами і цікавим спілкуванням.

Сонце сіло за обрій. День пролетів як одна хвилина. Випускники не прощалися, а говорили один одному: «До нової зустрічі!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Проблема смороду в Луцьку: боротьба триває. ВІДЕО
Наступна новина Співпраця з переробниками і нові насадження – волинські лісівники обговорили нагальні питання. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини