Проблема смороду в Луцьку: боротьба триває. ВІДЕО

Проблема смороду в Луцьку: боротьба триває. ВІДЕО

Звідки ж смердить та як із цим боротися – заїжджена тема, яку вже обговорили у Луцьку всі, кому не лінь, обіцяє вийти на фінішну пряму.

За круглим столом у ЦНАПі зібралися владці, посадовці структур, які досліджували походження неприємних запахів і так звані рятівники ситуації, які, до слова, прийшли не з порожніми руками. Спершу пресі розповідають, що ж, зрештою, так смердить, – ідеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Також серед актуальних причин смороду Поліщук  назвав підключення побутової каналізації багатоквартирних будинків до загальноміської зливової. Зокрема, такий випадок виявили на вулиці Арцеулова, проспекті Грушевського та вулиці Гулака Артемовського. Зі слів Ігоря Поліщука, працює спеціальна комісія, яка протягом місяця перевірятиме все місто на предмет таких підключень. А забудовник, який працює у вищезгаданому районі, погодився власним коштом встановити гідрозатвори.

Опісля довжелезної промови і перелічування чергових причин смороду, посадовці оголошують – ми врятовані. Мовляв, є так званий «вбивчий» чудо засіб який вирішить цю проблему. Рідину незрозумілого походження презентує  загалу представник фірми «Волиньхімконтроль» Валентин Данилюк.

Після застосування цілого ряду слів з уроку хімії на очах у журналістів чоловік взявся проводити цілий експеримент, витягнувши з під столу площину зі стічною водою та ще одну з незрозумілою рідиною.

Тож виходить так, що проблеми смороду не позбуватимуться за допомогою усунення його причини, а лише приглушуватимуть його якоюсь рідиною, яку, до слова, планують у подальшому закупляти в чималих кількостях, за бюджетні кошти.

А чисельні об’єкти – джерела смороду далі спокійно працюватимуть, забруднюючи наше місто.

До слова, фірму «Волиньхімконтроль», яка й розробила так званий анти-сморід у ЗМІ вже пов’язували із заступником Луцького міського голови Петрочуком.

Йшлося про історію з поза тендерним постачанням хімреактивів для луцького басейну. Скільки підприємство заробить на черговій оборудці, зараз можна лише припускати.

Як відомо, гроші, на відміну від луцького повітря – не пахнуть.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни врятували лелеченя, яке випало з гнізда
Наступна новина 40 років потому: на Волині зустрілися випускники 1978 року
Останні новини
Схожі новини