Співпраця з переробниками і нові насадження – волинські лісівники обговорили нагальні питання. ВІДЕО

Співпраця з переробниками і нові насадження – волинські лісівники обговорили нагальні питання. ВІДЕО

Успішна співпраця та конкурентні умови як для державних, так і для приватних деревообробних підприємств. У лісомисливському управлінні області зібралися усі причетні до лісової галузі, аби обговорити питання подальшої роботи з реалізації та обробки деревини.

Який стан справ нині у волинському лісовому господарстві та як відбувається співпраця з переробниками як державними так і приватними зацікавився очільник області Олександр Савченко, – повідомляють у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Про показники у роботі лісового господарства Волині всім присутнім доповів заступник начальника управління Олександр Рибчинський.

По тому як Олександр Рибчинський розповів про зроблене,  до діалогу долучились і деревообробники Волині. Всі в один голос просять про взаємовигідну співпрацю із продажу деревини та наполягають, щоб усі як перемовини, так і операції здійснювались на місці.

Натомість, очільник області наголосив, що потрібно говорити не лише про те, як продати ліс, а й про те, як його відновлювати.

З цим проблем на території волинських лісових масивів немає. Адже місцеві лісівники не лише насаджують, а й упродовж росту дбають про відновлення зелених легень Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 40 років потому: на Волині зустрілися випускники 1978 року
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 18 липня
Останні новини
Схожі новини