Чоловік пробіг із Луцька до Рівного за сім годин і виграв парі на сім тисяч доларів

Чоловік пробіг із Луцька до Рівного за сім годин і виграв парі на сім тисяч доларів
Іван Ковтун дорогою з Луцька до Рівного

Рівнянин Іван Ковтун побився об заклад, що відстань з Луцька до Рівного пробіжить за вісім годин. У разі перемоги він мав отримати нагороду майже сім тисяч доларів. Попри труднощі, чоловікові вдалося подолати цю відстань із годинним запасом та забрати нагороду за чесно вигране парі.

Як виникло парі, скільки часу тренувався Іван Ковтун та про труднощі, які виникали під час дистанції, пише ІА Волинські Новини

«Я побився об заклад із естонським бізнесменом Павлом, який проживає в Луцьку. Воно виникло ще перед Новим роком. Потім його швагро Максим приєднався до парі, адже спочатку воно було на п’ять тисяч доларів, а він додав ще тисячу сімсот. Це сталося за чотири дні до подолання дистанції», – розповідає Іван.

Чоловік тренувався п’ять-шість разів на тиждень протягом трьох місяців, пробігаючи 10-18 кілометрів. Для своєї підготовки найняв тренера Дмитра Стецюка.

«Раніше я займався для себе, ходив у тренажерку. У минулому бігав дистанції 400, 800 та 1500 метрів», – каже переможець парі.

Іван Ковтун хотів пробігти 70 кілометрів ще перед парі, аби переконатися, що зможе подолати цю відстань, але тренер переконав пробігти лише 30 кілометрів, щоб не отримати травму перед самим парі.

«На тренуваннях бачив, що я готовий. Повну дистанцію пробіг за 6 годин та 54 хвилини. До першої гірки в Клевані я біг не зупиняючись, давши собі запас часу на форс-мажорні обставини. Із самого початку планував бігти з запасом, аби не ризикувати. Після 27 кілометру дистанції мені вже було важко», – зізнається бігун.

У підсумку, Іван Ковтун виграв парі та отримав шість тисяч та сімсот доларів, але куди витратить гроші поки не знає.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Епіфаній просить владу послабити карантин у церквах
Наступна новина Як в Україні відновлюватимуть транспортне сполучення. Розробили триетапний план
Останні новини
Схожі новини