61-річна жителька Шацького району захворіла на коронавірус

61-річна жителька Шацького району захворіла на коронавірус

 17 квітня 2020 року, у жительки села Пульмо 1959 року народження вірусологічною лабораторією ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» за результатами експрес-тесту підтверджено наявність коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це повідомили на сайті Шацької райдержадміністрації.

Хвора знаходиться на лікуванні в інфекційному відділені Любомльської лікарні.

Любомльським міжрайонним відділенням Волинською обласною лабораторією центру МОЗ України проведена заключна дезінфекція жилих та підсобних приміщень, надвірних споруд за місцем проживання хворої. А також проведено епідеміологічне розслідування, яким встановлено коло контактних осіб. Проведена санітарно-освітня робота населення. Контактним особам вказано на  необхідності обов'язкової самоізоляції до 29 квітня.

«В черговий раз, змушений звернутися до всіх жителів району з ВЕЛИКИМ ПРОХАННЯМ - дотриматися додаткових обмежувальних заходів, встановлених обласною та районною комісіями ТЕБ та НС, а саме: не виходити з дому з 13.00 год. суботи 18 квітня 2020 року до 06.00 год. ранку вівторка 21 квітня 2020 року», – повідомляють на сайті.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Халати «на передову».  Парубій привіз на Волинь допомогу медикам від фонду Порошенка
Наступна новина У Нововолинську коронавірус виявили ще у двох медпрацівників
Останні новини
Схожі новини