«7 гривень занадто дорого», – луцький перевізник про підняття тарифу

«7 гривень занадто дорого», – луцький перевізник про підняття тарифу

У ЗМІ з′явилася інформація про те, що перевізники хочуть підвищення вартості проїзду в луцьких маршрутках до семи гривень. Проти цього підвищення зареєстрували петицію, яка добу набрала усі необхідні голоси.

У програмі телеканалу UA:Волинь перевізник Сергій Дьомін пояснює, що перевізники насправді не виступають за підвищення вартості проїзду в маршрутках. Вони ведуть мову про те, що собівартість перевезень не відповідає сьогоднішній вартості проїзду, – пише Конкурент. 

«Сьогодні сім гривень для лучан – це занадто дорого. І шість не буде дешевшою ціною для проїзду. Ми говоримо про те, що для перевізників треба створити рівні умови. І коли собівартість перевезення вища від встановленого тарифу, закон це передбачає, замовник, тобто міська влада, повинна компенсувати перевізнику його втрати», – зауважує він.

Із його слів, за таким принципом Луцькрада працює із Луцьким підприємством електротранспорту.

Депутат Луцької міської ради Алла Надточій не підтримує підвищення ціни за проїзд у маршрутках і зауважує, що Луцькрада не може знати, скільки треба компенсовувати перевізникам за пільговий проїзд, оскільки ЛПЕ обліковує пільговиків, а в автобусах такого контролю немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сповідь луцького маршрутника, або «Я б їх повбивав!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гройсман показав відремонтовану на Волині дорогу. ВІДЕО
Наступна новина Подробиці нещасного випадку на вагоні в Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини