Луцькі перевізники пропонують підняти вартість проїзду до семи гривень

Луцькі перевізники пропонують підняти вартість проїзду до семи гривень
фото ілюстративне, джерело: https://inlviv.in.ua

Луцькі перевізники стверджують, що в обласному центрі Волині потрібно підняти вартість проїзду до семи гривень. 

Про це стало відомо у вівторок, 2 жовтня, під час засідання круглого столу щодо обговорення проекту рішення виконкому «Про погодження положення про порядок здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у міському пасажирському транспорті загального користування м. Луцька», – пише Волинь24

Нагадаємо, що 5 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради ухвалили рішення про безготівкову плату за проїзд у тролейбусах та маршрутних таксі. 

Програма передбачає здійснення безготівкової оплати проїзду в маршрутних автобусах та тролейбусах за допомогою валідаторів, які працюватимуть в режимі «онлайн».

Так, присутні під час круглого столу перевізники заявили, що працюють собі у збиток. З їх слів, проїзд у маршрутних таксі Луцька потрібно підвищити, як мінімум, до семи гривень. 

Читати також: Сповідь луцького маршрутника, або «Я б їх повбивав!»

Натомість депутат Луцької міської ради Алла Надточій зазначила, що після підняття вартості проїзду до 5-ти гривень, сервіс у транспорті не змінився. 

«Луцьк й так входить у трійку, де найдорожча вартість проїзду. Ви щоразу приходите до нас і кажете, що потрібно піднімати ціну на квиток, мовляв, багато пільговиків їздять, які не платять. Але ми навіть не маємо контролю пасажиропотоку. Ми до сьогодні не знаємо, скільки людей щодня їздить в маршрутках», - виступила Алла Надточій. 

Натомість перевізники сказали, що у них немає грошей для того, аби покращити умови перевезення, бо працюють собі у збиток. А, відтак, потрібно підвищити вартість проїзду до столичного рівня.

Читати також: Підприємець назвала 5 причин для підняття вартості проїзду у маршрутках Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку презентували монографію про унікальну ікону. ФОТО
Наступна новина Грошові перекази з Європи стали простішими, - ПриватБанк
Останні новини
Схожі новини