Айдарівця з Волині нагородили за оборону Луганського аеропорту. ФОТО. ВІДЕО

Айдарівця з Волині нагородили за оборону Луганського аеропорту. ФОТО. ВІДЕО
Відзнака за оборону Луганського аеропорту

Нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту» отримав житель  Каменя-Каширського айдарівець Денис Киричук.

Нагороду вручив  керівник Відокремленого підрозділу «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в Ковелі  Юрій Ганджала в Волинському обласному госпіталі ветеранів війни, –  повідомили на сторінці Всеукраїнської спілки «Побратими України» на сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляють у сюжеті UA: Волинь нагорода знайшла свого героя через  чотири місяці.Чоловік півроку служив у складі добровольчого батальйону «Айдар». Поранення та дві контузії перешкодили подальшій участі у воєнних діях.

Зазначимо, нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту» — недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою вшанування захисників Луганського аеропорту Всеукраїнською спілкою учасників бойових дій «Побратими України». Нагородження здійснюється з 2016 року.

 
Нагрудний знак "За оборону Луганського аеропорту" отримав айдарівець Денис Кіричук

Через чотири місяці нагорода знайшла свого героя. Мешканцю Каменя – Каширського Денису Кіричуку сьогодні вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту». Чоловік півроку служив у складі добровольчого батальйону «Айдар». Поранення та дві контузії перешкодили подальшій участі у воєнних діях.

Posted by UA: Волинь on Friday, 11 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Річниця визволення Луцька: хочуть відтворити бій радянських солдат з фашистами
Наступна новина Водій легковика загинув, пасажирка в реанімації: смертельна аварія на Волині. ПОДРОБИЦІ
Останні новини
Схожі новини