Академія рекреаційних технологій і права святкує 7-му річницю створення. Хто прийшов

Академія рекреаційних технологій і права святкує 7-му річницю створення. Хто прийшов

Академія рекреаційних технологій і права святкує 7-му річницю створення. Привітати ректорат, педагогів, студентів прийшов голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, його радник Юрій Ройко та депутатка райради, заступниця голови Луцької районної державної адміністрації Валентина Рижук.

Про це йдеться на сторінці Луцької райради у фейсбуці.

"Ми нещодавно підписали з Академією Меморандум про співпрацю. Під час зустрічі я багато дізнався корисного про ваш вуз і був здивований. Ви готуєте дійсно потрібних фахівців: реабілітологів, документознавців, спеціалістів з архівної та бібліотечної справи. З досвіду скажу, що вкрай важко знайти архівного працівника - Луцька районна рада стикнулася з цим, а тепер їх потребують територіальні громади.

Дякую вашій академії за те, що підтримуєте молодь, надаєте їй можливість безкоштовно навчатися, попри те, ще це приватний вуз. Ви вберігаєте цим молодь від виїзду за кордон", - сказав у вітальному слові голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.

Депутат райради Валентина Рижук додала, що Академія за сім років свого існування зробила значний вклад у розвиток освіти Волині.

"Ви заповнили ту освітню нішу, яка була відсутня у Луцьку та загалом на Волині", - сказала Валентина Рижук.

Урочистості з нагоди 7-ої річниці Академії завершилось спільним фото та святковим тортом для усіх гостей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні з'являться нові дорожні знаки. Що зміниться?
Наступна новина На Волині хворих на коронавірус лікуватимуть лише у семи лікарнях області
Останні новини
Схожі новини