Активісти просять Луцькраду заборонити ввозити до міста безпритульних тварин

Активісти просять Луцькраду заборонити ввозити до міста безпритульних тварин
Фото ілюстративне

На сесію Луцької міської ради прийшли активісти, які вимагали заборонити привозити безпритульних тварин з інших міст. З їх слів, це робить колишня очільниця КП «Ласка» Богдана Новарчук.

Як розповіла в коментарі ІА «Волинські Новини» лучанка Надія Красовська, до Луцька звозять безпритульних тварин з інших міст.

 

На її переконання, це робить колишня очільниця «Ласки» Богдана Новарчук. Надія Красовська розповіла, що ГО «Порятунок чотирилапих» заключає договори на вилов безпритульних тварин по всій Україні і їх привозять до Луцька за умови неповернення. Вона наголосила, що має відповідні факти, адже волонтери з інших міст впізнають тварин, які були помічені в Луцьку.

Варто зазначити, що активісти пропонують депутатам міської ради звернутися до облради, аби заборонити звезення тварин з інших регіонів. Також вони закликають провести круглий стіл за участю представників поліції, депутатів та представників ГО «Порятунок чотирилапих» за присутності Богдани Новарчук.

До слова, сесійне засідання ще не розпочалося, але активісти намагалися покласти на стіл депутатам роздаткові матеріали.

Нагадаємо, звідки у Луцьку «чужі» безпритульні тварини. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку планують виділити понад 1,5 мільйона на кронування дерев
Наступна новина Квартира VS будинок: яке житло вам підходить? ОНЛАЙН-ТЕСТ
Останні новини
Схожі новини