«Звозить тварин з інших міст до Луцька». Мер просить голів громад не співпрацювати з Даною Новарчук 

«Звозить тварин з інших міст до Луцька». Мер просить голів громад не співпрацювати з Даною Новарчук 
Фото ілюстративне

Луцький міський голова Ігор Поліщук звернувся до голів громад, які уклали договори щодо відлову безпритульних тварин із ФОП Ткачук Б.Б., відомою як Дана Новарчук, припинити співпрацю з нею.

Текст звернення він оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці.

Як відомо, Дана Новарчук є засновником і керівником ГО «Порятунок чотирилапих».

«Згідно з численними повідомленнями зоозахисників, які підтверджуються відповідними доказами, ФОП Ткачук Б.Б. відловлює безпритульних тварин у багатьох громадах на території України та привозить їх у наше місто», – повідомив Поліщук. 

Крім того, розповів він, із початку діяльності ФОП Ткачук Б. Б. та ГО «Порятунок чотирилапих», зоозахисники чи не з усіх куточків України фіксували жорстоке поводження із тваринами, їх утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, зокрема і стерилізаційних. 

«Перевозячи невакцинованих тварин з одного регіону в інший, без необхідного терміну карантинування, підприємець створює загрозу розповсюдження зоонозних хвороб, які є небезпечними як для життя тварин, так і для життя людей», – додав мер.

Нагадаємо, влітку 2020-го лучани збирали підписи проти діяльності Богдани Новарчук.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ковідному шпиталі в Боголюбах зайнятість ліжок вже понад 85%
Наступна новина Помер лев Нік із Луцького зоопарку
Останні новини
Схожі новини