Амбулаторію на Волині, яка вражена грибком, планують перенести в інше село. Люди - проти

Амбулаторію на Волині, яка вражена грибком, планують перенести в інше село. Люди - проти

На Волині амбулаторію із села Сокіл Рожищенського району, приміщення якої вражене грибком, планують перенести у сусіднє село.

Про це каже голова райдержадміністрації Інна Гайворонська. Люди, які там лікуються, – проти, – йдеться у сюжеті Суспільного.

На прийом до сімейного лікаря Валентини Ласкавої, що працює у цій амбулаторії, у перші години роботи вже прийшло два десятки пацієнтів.

Ірина Поліщук привезла до лікаря на огляд сина. Цього дня хлопчику роботимуть щеплення. Мама каже, добре, що у селі є амбулаторія.

«Машини немає, конем не поїдеш з малим. В автобусі всяко теж буває – багато людей, відкриють, протяг. Так що добре, що амбулаторія є у своєму селі», – каже жінка.

Проблеми з грибком розпочалися два роки тому, розповіла сімейний лікар Валентина Ласкава. За кошти з місцевих бюджетів приміщення ремонтували. Витратили майже 60 тисяч гривень. Обробляли плісняву спеціальними розчинами, але вивести її не вдалося. Каже, нині не знає, де невдовзі прийматиме людей.

Читати також: У селі на Волині грибок руйнує амбулаторію. ВІДЕО

«Нас хочуть переводити у сусіднє село, що за 5 кілометрів. І вже ті мами, які були сьогодні, хочуть забрати у мене декларації і записатися у районного педіатра, у зв’язку з тим, що їм буде не зручно їхати до навоза», – розповіла лікар.

 
Амбулаторію із села Сокіл планують перенести у сусіднє село

Амбулаторію із села Сокіл Рожищенського району, приміщення якої вражене грибком, планують перенести у сусіднє село. Про це каже голова райдержадміністрації Інна Гайворонська. Люди, які там лікуються, – проти. Чому – дізнавалися наші кореспонденти.

Posted by UA: Волинь on Friday, 1 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медики пояснили, чим може бути небезпечне хропіння
Наступна новина Волинь: хроніка пригод п'ятниці, 1 березня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини