«Лісова» комісія Волиньради – профанація», - Володимир Бондар

«Лісова» комісія Волиньради – профанація», - Володимир Бондар
Володимир Бондар на сесії Волиньради

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар вважає, що створена облрадою тимчасова «лісова» комісія була профанацією.

Про це він заявив в інтерв’ю виданню «Конкурент».

«Це просто профанація. Така комісія потрібна в обласній раді, а проблеми лісової галузі мусять бути зрозумілими. Але зрозумійте: мене, керівника галузі, до роботи цієї комісії не залучили. Так само мало було у ній профільних спеціалістів – лише декілька людей з відповідною освітою. Але вони – упереджені», - зазначає Володимир Бондар.

Зауважимо, донедавна Володимир Бондар працював заступником голови Держлісагентства України. Також він є головою фракції «Солідарність» у Волинській обласній раді, екс-головою Волинської ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Гляньте, кругом ліс»... На офісі у Володимира Бондаря

За словами політика, контрольна комісія мала б вивчати проблеми фахово, глибоко, натомість її завданням було – тільки дискредитувати роботи лісового господарства.

 «Мета цієї комісії – дискредитувати діяльність когось персонально або управління загалом. Це неправильно. Я вважаю, що питання потрібно вивчати глибоко, досліджувати діяльність підприємств, проблематику, з якою вони зіштовхуються. Один із висновків Грицюка: галузь в області працює неефективно. Але щороку збільшується сума сплачених податків лісогосподарськими підприємствами. В чому ж неефективність?» - коментує Володимир Бондар.

 

Для довідки. Тимчасову контрольну комісію з питань, що виникають у лісовій галузі було створено ще у квітні 2017 року відповідним рішенням обласної ради з ініціативи тодішньої фракції РПЛ. Очолив комісію екс-голова обласної ради Анатолій Грицюк. До її складу увійшли представники різних фракцій. Зокрема, депутати Борис Бабійчук, Олександр Пирожик, Олександр Омельчук, Юрій Ройко, Роман Микитюк. Голова комісії Анатолій Грицюк, звітуючи про її діяльність, неодноразово критикував роботу волинських лісівників, називаючи її неефективною. 24 жовтня 2019 року під час сесії обласної ради депутати прийняли рішення про ліквідацію цієї комісії. Проєкт вніс Анатолій Грицюк, за його словами, депутати, які є членами комісії, неактивно долучаються до її роботи.

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Штайнмаєр би плакав, або Турборежим по-волинськи на сесії облради. РЕПОРТАЖ 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щедрі вихідні на новорічні свята: зрада чи перемога? Думки луцьких бізнесменів
Наступна новина В «Інвесторі» старі ціни на житло – лише до 1 січня
Останні новини
Схожі новини