Луцька «укропівська» влада запроваджує цензуру, – Юлія Вусенко

Луцька «укропівська» влада запроваджує цензуру, – Юлія Вусенко

Депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко вважає, що луцька «укропівська» влада запроваджує цензуру, адже її виступ в ефірі місцевого телеканалу «Аверс», оплаченому з міського бюджету, вирізали.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Вусенко наголошує, що проект «Відкрита влада МІСТО» – муніципальний, кошти на нього надходять із бюджету, до того ж це прямий ефір. «А тому  ми користуємося такою можливість вести діалоги з владою міста, озвучувати проблеми і пропонувати своє бачення їх вирішення», – пише депутатка.

На останніьому ефірі, 2 квітня, йшлося про перший та другий тур президентських виборів.

«Я висловила свою думку. Відкрито, відверто. Таку, яку маю. Особисту. Окрім мене, це мали можливість зробити всі. І зробили це. Але! Сьогодні, переглядаючи запис програми, я побачила, що саме цей момент в передачі вирізаний!!!» – зазначила обраниця.

«Чому ви вважаєте нормальним вирізати те, що не хотіли б чути самі і не даєте можливості почути це іншим мешканцям нашого міста, і де межа аморальності тих дій, які ви готові вчиняти по відношенню до незручних вам людей? Дуже прошу колег-депутатів звернути на це особливу увагу, а лучан думати, як краще жити, коли ви є учасником того, що відбувається, і можете коригувати та впливати на процес, бо з вами відверті, чи все-таки, коли вас опускають у «теплу ванну», маючи свої ЗМІ і транслюючи через них виключно потрібну для них інформацію!?» – зазначає Юлія Вусенко.

Також вона оприлюднила текст свого виступу на телеканалі «Аверс»:

«Я переконана, що відсотковий результат на виборах президента для Порошенка – то червона картка від народу України, я також розумію, що він втратив кредит довіри, і кожен українець має до нього багато запитань. Стосовно Зеленського, то не перестаю дивуватися його результату, бо усвідомлюю, що люди хочуть бачити нове. Нового набагато легше навчити, аніж працювати із добре навченим старим, мінуси якого ми вивчили. Та! Це все легко зробити за умови, що цей новий, в даному випадку Зе - самостійний! А не є людиною, за якою стоїть і спостерігає за цим «новим кварталом», учасниками якого є ми з вами, олігарх Коломойський.

Мене глибоко непокоїть той контент, який створював кандидат в президенти, те, що він у своїх сороміцьких передачах принижував нашу з вами гідність, висміював українців, а також порівнював нашу країну з повією. Я боюся його відвертих загравань з Путіним, бо забагато заплачено за той відносний спокій, який ми з вами маємо хоча б для того, щоби проголосувати на цих виборах.

А ще я хочу почути цього кандидата. Бо вважаю неповагою до народу України, що людина, яка претендує на президентське крісло, яка виграла перший тур виборів, не говорить з виборцями відверто, та й взагалі не говорить.

Мене страшить, що той образ, який ми всі побачили в кіні, сьогодні нормально транслюється більшістю як їх свідомий вибір». 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На хабарі попався скандальний волинський чиновник
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 3 квітня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини