«Багаторічна епопея завершилася». Мешканцям луцького гуртожитку дозволили приватизувати житло

«Багаторічна епопея завершилася». Мешканцям луцького гуртожитку дозволили приватизувати житло

Мешканцям гуртожитку №4, що у Луцьку на бульварі Дружби народів, дозволили приватизувати житло. Право на це вони відстоювали ще з 2014 року.

13 квітня відбулись збори з мешканцями, у яких взяли участь міський голова Ігор Поліщук та депутат міської ради Євген Ткачук, повідомили у міській раді.

Цей гуртожиток належав підприємству ПАТ «Електротермометрія», керівництво якого не давало дозволу на передачу будинку в міську комунальну власність та подальшу приватизацію мешканцями своїх кімнат.

«Цією справою ми займалися ще з 2014 року, коли я був депутатом. Нарешті дійшли згоди з власниками гуртожитку та керівництвом ПАТ “Електротермометрія”, які готові безоплатно віддати цей гуртожиток на приватизацію. Дуже приємно, що така багаторічна епопея завершилася з користю для мешканців», – зазначив Ігор Поліщук.

Депутат Євген Ткачук пообіцяв працювати над тим, щоб у подальшому виділили кошти на ремонт у будівлі.

Нагадаємо, 2019 року мешканці цього гуртожитку записали відеозвернення до президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, у якому просили допомогти приватизувати житло.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підпал автівки волинської медійниці: з'явилося відео
Наступна новина Призначили керівника Володимир-Волинської окружної прокуратури
Останні новини
Схожі новини