Ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» закривається

Ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» закривається

Ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE», яке раніше виходило в ефірі «12 каналу», закривається.

Про це повідомив продюсер шоу Тарас Шкітер у фейсбуці.

«Уже понад місяць головне ток-шоу Волині «Протилежний Погляд LIVE» не транслюється в ефірі «12 каналу». З певних причин та обставин ми змушені попрощатися із вами та, на жаль, закрити наш телепроект, над яким працювала велика та віддана своїй справі команда», – зазначив Шкітер.

«Я щиро дякую всім, хто був з нами всі ці 4 роки телеефірів, хто долучався до їх створення, хто підтримував та надихав, хто критикував та допомагав нам рости, хто чекав нас біля екранів та хто приходив до студії, щоби бути почутим!» – зазначив він.

І додав: «Але ми не зупиняємося на цьому і продовжуємо працювати й надалі. Час рано чи пізно все розставить на свої місця».

Нагадаємо, ведучими ток-шоу були Тарас Шкітер та Галина ПадалкоЛуїза Киримова

На відео – перший епізод програми.

«Далі будуть прямі ефірі, нова команда, нові телеканали, інтерв‘ю з народними депутатами та екс президентами але це вже історія», – написав Тарас Шкітер.

 

Друзі! Уже понад місяць головне ток-шоу Волині «Протилежний Погляд LIVE» не транслюється в ефірі «12 каналу». З певних причин та обставин ми змушені попрощатися із вами та, на жаль, закрити наш телепроект, над яким працювала велика та віддана своїй справі команда. Я щиро дякую всім, хто був з нами всі ці 4 роки телеефірів, хто долучався до їх створення, хто підтримував та надихав, хто критикував та допомагав нам рости, хто чекав нас біля екранів та хто приходив до студії, щоби бути почутим! За 4 роки «Протилежний Погляд LIVE» зумів вирости від записаних програм у нічному клубі до прямих ефірів на телебаченні. Але ми не зупиняємося на цьому і продовжуємо працювати й надалі. Час рано чи пізно все розставить на свої місця. Будьте відданими собі! P.S. Перший епізод програми у відео. Далі будуть прямі ефірі, нова команда, нові телеканали, інтерв‘ю з народними депутатами та екс президентами але це вже історія.

Posted by Taras Shkiter on Wednesday, 11 December 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Багаторічний декан факультету СНУ більше не буде деканом
Наступна новина «Будеш проєктним менеджером!». Ми побували на уроці в луцькій приватній школі ThinkGlobal
Останні новини
Схожі новини