Батьки тричі намагалися дати хабаря поліції за п‘яне водіння сина

Батьки тричі намагалися дати хабаря поліції за п‘яне водіння сина

Під час патрулювання у селищі Благодатне Волинської області співробітники поліції зупинили нетверезого 37-річного водія автомобіля. Вміст алкоголю у крові керманича, яким виявився місцевий житель, у 16 разів перевищував норму. 

Про це повідомила поліція Волинської області. 

Під час складання адміністративних матеріалів до поліцейських підійшов батько порушника та запропонував їм хабар у сумі 50 євро й залишив купюру в салоні службового авто. 

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. 

«Проте це не зупинило чоловіка, вдруге наполегливо «вирішити питання» він вже намагався з оперативником, котрий прибув у складі групи, поклавши 100 доларів США у бронежилет правоохоронця», – додають у повідомленні. 

Коли й це не дало результату, за справу взялася матір правопорушника. Попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабаря, 100 доларів США вона поклала на коліна слідчому.

Відтепер чоловікові та жінці загрожує кримінальна відповідальність та від двох до чотирьох років позбавлення волі. Також за нетверезе водіння відповідатиме і керманич авто. 

«Відповідно до ст. 130 йому доведеться сплатити 17 000 грн штрафу і його позбавлять права керування транспортним засобом на 1 рік, автівку правоохоронці вилучили. Рішення прийматиме суд», – зазначають на сайті поліції.

Нагадаємо, що працівники ДБР затримали першого заступника міського голови Пустомитів за вимагання грошей у волонтера.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не будемо підтримувати новітню свастику»: луцький гурт «Флайза» змінив літери «zZz» у назві
Наступна новина Волинські прикордонники затримали браконьєра, який полював на фазанів
Останні новини
Схожі новини