«Не будемо підтримувати новітню свастику»: луцький гурт «Флайза» змінив літери «zZz» у назві

«Не будемо підтримувати новітню свастику»: луцький гурт «Флайза» змінив літери «zZz» у назві

Український музичний гурт «ФлайzZzа» з Луцька, створений у 2000-му році, переходять до написання своєї назви у спрощеному вигляді – «Флайза». В англійській версії – «Flyza».

Про це повідомили на сторінці гурту Флайза у Facebook. 

«Друзі, ми прийняли нелегке рішення в нашій історії. Понад 20 років наш гурт в основному дотримувався ось такого написання назви – ФлайzZzа. Російські гниди, які прийшли на нашу святу землю, окрім того, що забрали життя багатьох українців, понівечили наші долі, міста, села, інфраструктуру, намагаються знищити нашу душу, мову, культуру. 

Від перших проявів рашистських символів «Z», «V» ми відразу міркували над тим, як нам поступити з нашими чудовими зетками, які ми так любили. Проте є речі важливіші за написання таких символів. Жодним чином ми не будемо підтримувати новітню свастику московитів.

Відтепер ми не акцентуватимемо увагу на «zZz» і переходимо до написання назви гурту в спрощеному вигляді – Флайза. В англійській версії – Flyza», – йдеться у повідомленні. 

Учасники гурту зазначили, що не зможуть в одну мить змінити «тонни інформації в Інтернеті». Проте новими піснями та відео будуть ділитись вже із оновленим виглядом назви. 

Читайте також: У центрі Луцька вуличні музиканти збирають гроші для військових. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Добровольці батальйону територіальної оборони «Підгайці» прийняли військову присягу
Наступна новина Батьки тричі намагалися дати хабаря поліції за п‘яне водіння сина
Останні новини
Схожі новини