Батько футболіста Тимощука пішов у тероборону

Батько футболіста Тимощука пішов у тероборону

Головний тренер Вереса Юрій Вірт розповів, що батько Анатолія Тимощука  (який і досі мовчить щодо нападу росії на Україну та продовжує співпрацю з ворогом) записався у територіальну оборону. 

Про це він розповів в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS.

«Я написав Тимощуку, що на його місці вчинив би інакше. Він має сам пояснити свій вчинок. Він живе у Санкт-Петербурзі. Я не знаю, чи він бачить те, що відбувається в Україні. Написав йому, що якби він побачив, то покинув цей клуб і жив би в іншій країні.

Я знаю, що його батько повністю тримає в курсі. Він проживає у Луцьку та записався у тероборону. Я думаю, що він усе знає», — сказав Вірт.

До слова, Анатолій Тимощук є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених у її складі матчів, чемпіоном України, Німеччини, Росії, переможцем Ліги чемпіонів УЄФА, володарем Суперкубка УЄФА. Протягом 2007- 2009 та 2013 - 2015 років він виступав за російський ФК «Зеніт» (Санкт-Петербург). Починаючи з 2017 року працює в структурі клубу як тренер.

Нагадаємо, Комітет Української асоціації футболу позбавив футболіста з Луцька Анатолія Тимощука усіх титулів, ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу. Окрім того, Тимощука хочуть позбавити звання «Почесного громадянина міста Луцька».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін назвав термін подачі заявок на 6500 грн через «єПідтримку»
Наступна новина «Ці хлопці не стояли в черзі на Ягодині...». Луцьк прощався одразу з трьома Героями. РЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини