Без черг і з мінімальною комісією: на Волині 100 тисяч людей платять за газ онлайн

Без черг і з мінімальною комісією: на Волині 100 тисяч людей платять за газ онлайн
Фото ілюстративне

На Волині у 2018 році понад  100 тис. споживачів газу на Волині розрахувались за спожите блакитне паливо за допомогою онлайн-платежів.

У порівнянні з 2017 роком  кількість електронних розрахунків збільшилась удвічі, – зазначають у компанії «Волиньгаз Збут».

Розраховуватись онлайн за спожитий газ клієнти «Волиньгаз збуту» можуть без черг та із мінімальною комісією, а в деяких випадках – навіть без комісій. Такі переваги стали основними причинами збільшення використання платіжних інтернет-платформ на Волині. Розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ «Волиньгаз збут».

«Основна перевага онлайн-платежів -  можливість розраховуватись без черг, в будь-який час і незалежно від того де знаходиться клієнт. Все, що потрібно – доступ до інтернету. Тому й зростає популярність онлайн-сервісів оплати за газ, адже це зручно й швидко», - розповідає директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Наразі для користувачів Особистого кабінету 104.ua доступними є шість платформ  для оплати за газ: MasterPass, iPay.ua, Portmone, Приват 24, Monobank та EasyPay.

Перелік онлайн-сервісів постійно збільшується. Нещодавно «Волиньгаз збут», до вже наявних платіжних сервісів, додав новий дистанційний канал для оплати за газ - Viber-бот 7104ua. Для реєстрації потрібно просканувати QR-код через месенджер, ввести номер Особового рахунку, суму останньої оплати або номер лічильника. Viber дає можливість здійснювати оплати та керувати  до 5-ти особовими рахунками.

Нагадуємо, що для реєстрації  «Особистого кабінету» на сайті 104.ua потрібно тільки знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко виконав обіцянку і здав аналізи
Наступна новина У Воротневі влаштували екскурсію дітям з притулку: посадили калину і бачили оленів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини