Порошенко виконав обіцянку і здав аналізи

Порошенко виконав обіцянку  і здав аналізи
Петро Порошенко здав аналізи (джерело: Радіо Свобода)

Кандидат у президенти України Петро Порошенко, сьогодні, 5 квітня, пройшов медичний огляд перед проведенням дебатів із Володимиром Зеленським.

Процедура відбулася у медичному пункті НСК «Олімпійський», – повідомляє theБабель.

Порошенко зʼявився на стадіоні близько 9:20 та пройшов разом з лікарями у спеціальну кімнату, де відбулося лабораторне обстеження. У нього взяли на аналіз зразок крові, сечі та волосся.

Після медичного огляду президент вийшов до преси і повідомив, що перші результати перевірки на алкогольну та наркотичну залежність будуть готові за декілька хвилин, другі — за кілька годин. Готовність решти результаті залежить від медиків. Раніше повідомлялося, що на отримання всіх результатів необхідно близько тижня.

Читати також: Зеленський не захотів здавати аналізи разом з Порошенком

Сам Зеленський здав аналіз крові сьогодні зранку. Він  здав кров на експертизу в лабораторії Eurolab. Він прийшов у приватну клініку «Євролаб» на Солом'янській вулиці близько 7:30. Результат його перевірки буде готовий через три дні. Зеленський говорить, що отримає інформацію на електронну пошту і пообіцяв її оприлюднити.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розшукують неповнолітню дівчину. ФОТО
Наступна новина Без черг і з мінімальною комісією: на Волині 100 тисяч людей платять за газ онлайн
Останні новини
Схожі новини