Без складних кроків не буде бажаного результату, - Зеленський про Донбас

Без складних кроків не буде бажаного результату, - Зеленський про Донбас

Президент Володимир Зеленський вважає, що зменшення кількості бойових втрат з української сторони – це результат роботи українських військових, дипломатів, делегації України в Тристоронній контактній групі та глави делегації Леоніда Кравчука.

Про це розповів Зеленський під час поїздки на Донбас, повідомляє пресслужба президента, пише Українська Правда.

«Це початок шляху до відновлення нашої територіальної цілісності й до припинення війни. Без таких складних кроків не буде того бажаного результату», – сказав він.

Зеленський висловив переконання, що встановлення миру на Донбасі можливе.

«Без віри не можна перемогти. Без віри не можна жити. І без віри, я впевнений, усе було б заморожено, як і в попередні роки, і не було б ніяких кроків уперед. Тому з цією вірою живемо. Але не тільки з вірою та словами, а й з реальними кроками», – сказав президент.

Як зазначив президент, за 103 дні дії встановленого з 27 липня режиму припинення вогню на Донбасі кількість загиблих українських військових зменшилася вдесятеро порівняно з минулим роком.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У музеї на Волині відкрили виставку весільних атрибутів датованих XX-XXI століттям
Наступна новина Аудиторії головного корпусу Луцького НТУ відремонтують за понад мільйон гривень
Останні новини
Схожі новини